tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ohi on!

VäriTV:n viimeinen lähetys on nyt takana päin!

Kuten varmaan livenä katsoneet ihmiset huomasitte, valitettavasti meillä oli teknisiä ongelmia lähetyksen kanssa. Kenraaliharjoituksissa ohjelmisto, kalusto ja me toimimme moitteettomasti, mutta valitettavasti tuntia ennen lähetyksen alkua testatessamme, jokin meni pieleen. Vielä emme tiedä mikä, mutta ongelma selvitetään seuraavaa Virtain tamkilaista osuuskuntaa varten. Toivottavasti he oppivat meidän virheistämme, eikä sama toistu tulevaisuudessa. Oppimassahan tässä olemme kaikki.

Kuitenkin voimme olla ylpeitä meidän hätäratkaisusta lähetystä varten. Koska emme saaneet suorana studio-osuuksia toimimaan, keksivät loistavat tiimiläisemme lyhyessä ajassa laittaa kraanakuvat ja insertit kuitenkin peräkkäin. Uutiset sieltä tulivat, vaikka ilman upeiden ankkureidemme välijuontoja. Uusinnassa ensi sunnuntaina tulette kuitenkin näkemään menetetyt livejuonnot. Pahoittelemme lähetyksemme puutteellisuutta kaikille katsojillemme.

Mutta kuitenkin nyt on aika juhlan. Tuntuu oudolta muistella ensimmäistä uutistiimin kokoontumista keväällä 2012. Silloin luotiin mielikuvia haluamistamme lavasteista ja puhkuttiin intoa päästä tekemään uutisia. Aika lähelle pääsimme tavoitteitamme, ei voi muuta kuin olla ylpeä kaikkien näiden kymmenien työtuntien jälkeen. En yhtään yllättyisi, jos aikamme ylittyisi maagisen sadan työtunnin rajan yli.


Niin paljon on tehty uutisten eteen vain neljän ihmisen voimin ja silti ollaan onnistuttu. Kaikki lavastuksesta leikkaamiseen ollaan saatu toimimaan ja nyt kun se on ohi, fiilis on mitä mahtavin. Onneksi olemme saanneet myös hirveästi apua ja nyt onkin kiitoksien paikka.

Suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneillemme. Ilman teitä emme olisi päässeet tavoitteisiimme. Kiitokset Rauta-Ekos Oy:lle, joka lahjoitti meille uutislavasteihin tapetit ja tapetointivälineet. Kiitokset Ruohonjuurelle, joka lahjoitti meille kynttilät ja maskeerausvälineitä. Kiitokset Kaluste-Katja -liikkeelle,  uutislavasteisiin lainaamista huonekaluista. Kiitokset Virtain Kukka- ja Hautastoimistolle jokaiseen lähetykseen lahjoittamistaan kukka-asetelmista.

Kiitokset juontajaparillemme, Lotalle ja Jussille! Kiitos kun jaksoitte ahertaa meidän kanssamme läpi jokaisen lähetyksen ja olitte juuri sellainen juontajapari, joista haaveilimme ensimmäisissä kokouksissamme.

Kiitokset Linda Anderssonille, Nella Kondelinille, Risto Rimpille ja Jimi Itämäelle. Olitte suuri apu lavasteiden pystyyn laittamisessa. Olisimme olleet helisemässä ilman teitä.

Kiitokset kaikille taiteensa lainanneille. Kiitos Jesse Harjunen, Linda Andersson ja Lauri Lempiäinen, kun autoitte meitä tuomaan väriä ja eloa uutisstudioomme. Erityiskiitos vielä Laurille uutistunnarin teosta, kiitos!

Kiitämme Heikki Humppilaa kaikesta teknisestä tuestaan, kiitos Jyrki Luoma-Aholle sekä MediataideM-osuuskunnan tiimiläisiä. Kiitämme kaikkia Virtain asukkaita, joiden avoimuus ja into auttaa meitä inserttien teossa on mahdollistanut meidän uutisemme. Kiitämme sitä tuhotonta kahvimäärää sekä jokaista uutisnalleamme. Kiitämme läheisiämme siitä kärsivällisyydestä meitä kohtaan. Kiitämme kaikki, joita emme nyt muistaneet tässä mainita.

Nyt on tullut meidän aika juhlia! VäriTV:n uutistiimi kiittää ja kumartaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti