keskiviikko 6. helmikuuta 2013

4. lähetys


VäriTV:n uutisissa oli neljännessä lähetyksessä kolme erilaista uutisaihetta. Tässä vähän lisätietoja jokaisesta insertistä.

MLL:n Virtain yhdistyksen perhekahvila Pulla & Pulina toimii yhteisvastuuperiaatteella. Lelujen, tavaroiden ja paikkojen kunnossapito sekä viihtymisestä huolehtiminen on yhteinen asia ja kaikkien vastuulla. Kävijöiden ei tarvitse olla MLL:n jäseniä, jäsenyydestäkin kerrotaan perhekahvilassa.
Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoilusta peritään vain pieni omakustannehinta. Pulla & Pulina perhekahvila toimii vapaaehtoisvoimin. Lisää tietoja perhakahvilan toiminnasta löytyy seuraavasta linkistä.

Ajokorttilakiin tuli uudet muutokset 19.1.2013 voimaan. Tarkempia tietoja ajokorttilain muutoksista läytyy seuraavasta linkistä.

Waski Estradi ry perustettiin syyskuussa 2012 Vaskivedellä. Sen perusti Vaskivedellä vuosia toiminut teatteriryhmä. Ryhmän ohjaajana on vuodesta 2006 lähtien ollut Päivi Ylimys, joka viime aikoina on myös itse käsikirjoittanut ryhmän tuotannot. Jäseneksi voi ryhtyä kaikki teatterista kiinnostuneet.

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Oisko mahdollista saada 5.2 esitetty uutispätkä nettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen jakso on nyt katseltavissa YouTubessa:

      http://www.youtube.com/watch?v=AtAMamRi-oI&feature=player_embedded

      Poista