maanantai 19. marraskuuta 2012

Juontoja rustaillessa

Toinen kuvauspäivämme alkaa jo häämöttää: ensi viikolla linnoittaudutaan taas studioon. Ennen tätä on tehtävä kuitenkin paljon. Ei kuitenkaan jännitä ihan niin paljoa kuin viimeksi - ei ainakaan vielä. Sekin ehtii kyllä vielä muuttua. Varsinkin kun tällä kertaa meillä haasteena on se, että kuvaamme saman illan aikana kaksi jaksoa. Täytyy kai muistaa työryhmälle keittää vaan oikein ekstrapaljon kahvia, tosi vahvaa kahvia.

Kirjoitan ankkureille juontoja. Koska kirjoitin edelliseenkin jaksoon juonnot, on projekti jo vähän helpompi: tietää jo suunnilleen, mistä on helpoin aloittaa, mikä toimii ja mikä ei. Silti on aika hankala pistää sanoja toisen ihmisen suuhun.  

Yhdet kuvaukset jo viisaampana tiedän jo vähän, millainen teksti sopii ankkureillemme. Osaa jo vähän automaattisestikin ajatella, kummalle ankkurille tämä tai tuo pätkä sopisi paremmin. Toisaalta meillä kyllä on niin ihanat ja taitavat ankkurit, että he saavat kömmähdyksistäni huolimatta juonnot sopimaan juuri heidän suuhunsa ja olemukseensa. Ensimmäisen jakson raakaleikkauksestakin olen jo vähän saanut apua siihen, mikä uutistemme tyyliin sopii ja mikä ei ehkä ihan niin tue toteutustamme.

Inspiraatiota tässä vähän kaipailen. Vähän pelottaa sekin, jos vaikka alankin juonnoissa toistaa itseäni. Huh, pitää kai ottaa tämä ihan vaan oppimisena. 



Terveisin,
Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti