lauantai 17. marraskuuta 2012

Moikkelis

Kerronpa hieman viime insertinkuvailuista. Tiimiimme kuuluu minun lisäkseni Linda Andersson ja Minna Karjalainen. Tarkoituksenamme oli mennä Virtain kisapirtille kuvaamaan teatteriesitystä nimeltä Kultturelli latoralli ja haastatella ohjaajaa ja näyttelijöitä.
Rohkea kolmikkomme pisti kamat kasaan ja lähti kävelemään kohti kisapirttia. Kysymykset olivat tiedossa ja mielenkiinnolla odotimme mitä vastassa on.
Kisapirtillä meidät otettiin vastaan ja pistimme kamerat valmiustiloihin. Saimme hienon etuoikeuden katsoa kyseisen esityksen kenraalinäytöksen. Lavalla meininki oli hilpeä ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Käsikirjoitus oli nokkelaa ja rivouksilta ei vältytty. Teatterimaailman upeus piilee näyttelijöiden heittäytymisessä ja rakkaudessa sitä maailmaa kohtaan. Se maailma on ainutlaatuinen.
Noh kuvasimme myös kenraaliesitystä hieman. Esityksen jälkeen pääsimme haastattelemaan Päivi Ylimystä ja kahta muuta näyttelijää. Päivi Ylimys on käsikirjoittanut ja ohjannut kyseisen esityksen. Haastattelun teimme lavalla ja kysyimme lähinnä mistä koko sydeemissä on kysymys.
Kaikki meni hyvin ja oli mukavaa nähdä esitys kokonaisuudessaan. Hupia irtosi meidänkin päiväämme.




Kultturellin latorallin esitysajat kisapirtillä:

 
  • perjantaina 16.11. klo 19
  • perjantaina 23.11. klo 19
  • keskiviikkona 5.12. klo 19

Semmossii toivottelee,

Nelba Kumbelin eräästä inserttitiimistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti