keskiviikko 30. tammikuuta 2013

3. lähetys


Tiistaina 29. tammikuuta VäriTV-kanavalla nähtiin uutisten kolmas jakso. Lähetyksessä käsiteltiin kirjojen digitalisoitumista sekä kävimme haastattelemassa virtoolaista asekauppiasta sekä maistamassa Marttinen-lomasaaren teemalounaita.

Lähetyksen aluksi toimittajamme vierailivat Virtain Kipa-kirjakaupassa kysymässä, miten sähköisten lukulaitteiden ja kirjojen yleistyminen on vaikuttanut perinteisen kirjan myyntiin.

Kirjojen digitalisoituminen onkin saanut aikaan paljon keskustelua muun muassa tekijänoikeuksista. Esimerkiksi hakukone Google on joutunut aiemmin ongelmiin, kun tekijänoikeuslain suojaamaa materiaalia on sen hakutuloksista löytynyt maksuttomassa muodossa.

Illan seuraavan aiheemme tiimoilta toimittajamme kävivät haastattelemassa virtoolaista asekauppiasta. Olemme kiinnostuneita siitä, miten koko ajan tiukentuvat aselait ovat vaikuttaneet aseiden myynnillä elantonsa ansaitseviin.

Virroilla toimiva Marttinen tarjoaa vuoden ympäri kävijöilleen monipuolista matkailu-, ohjelma-, kokous- ja juhlapalveluita. Kävimme tutustumassa Marttisten teemalounaisiin, jotka ovat koko ajan kasvattaneet suosiotaan. Halusimme myös saada tietää, mitä kuluttajat nykyään ruualtaan haluavat, toivovat ja odottavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti